Nieuwe naam voor Rialto, de Vereende

Vanaf 26 september 2016 heeft Rialto een nieuwe naam, ‘de Vereende’. Dit is de nieuwe naam voor Verenigde Assurantiebedrijven Nederland N.V. (VAN), Rialto Verzekeringen en beroepsaansprakelijkheidverzekeraar BAVAM . Het Waarborgfonds Motorverkeer (inclusief het Fonds Middelen Gemoedsbezwaarden), het Nederlands Bureau Motorrijtuigverzekeraars, de Milieupool, de Atoompool en de Nederlandse Herverzekeringsmaatschappij voor Terrorismeschade (NHT) krijgen allen als toevoeging ‘door de Vereende’ en dezelfde uitstraling.

Logo de Vereende

Logo de Vereende

Waarom een nieuwe naam?

Rialto is onderdeel van een grote organisatie met diverse merken. De naamswijziging zorgt ervoor dat alle merken vanaf vandaag onder dezelfde naam verder gaan. De achterliggende gedachte van de naamswijziging is meer naamsbekendheid voor alle merken onder één en dezelfde naam.

Wat betekent dit voor u als klant van Rialto?

Nieuwe polissen. Meer niet, voor als nog! Wanneer u een bestaande verzekering hebt van Rialto, ontvangt u de bij volgende prolongatie (factuur en polis) hiervan bericht. Voor bestaande polissen wijzigt er niets, premies blijven hetzelfde en de voorwaarden ook. Wanneer u echter een nieuwe verzekering aanvraagt of een bestaande verzekering wijzigt, dan ontvangt u een nieuwe polis met de nieuwe polisvoorwaarden van ‘de Vereende’.

Bijzondere risico’s bij ‘de Vereende’

Net als bij Rialto, kunt u ook bij ‘de Vereende’ terecht wanneer u bij een andere verzekeraar wordt geweigerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn; rijontzegging, fraude, strafblad, schades en wanbetaling. Ook voor zakelijke risico’s kan vaak een oplossing gevonden worden.

Inloggen en registreren consument bij Rialto

U kunt nog steeds inloggen via dezelfde URL. Ook wanneer u graag een offerte wenst te ontvangen, kan dat nog door een nieuwe consument te registreren.

Vragen?

Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen u graag verder.

Geplaatst op 26 september 2016 in Blogs