Woonverzekering

Een woonverzekering bestaat uit een inboedel- en een opstalverzekering. Hieronder leest u wat een inboedelverzekering en een opstal- of woonhuisverzekering inhouden.

Inboedelverzekering

Woont u in een huurwoning of koopwoning? En u bent zuinig op uw spullen? Dan is een inboedelverzekering voor brand, diefstal, inbraak of waterschade altijd raadzaam. Een inboedelverzekering is niet verplicht, tenzij bepaalde instanties dat van u verlangen. Bijvoorbeeld de schuldsanering of gemeentelijke kredietbank. Uw inboedel bestaat uit alle spullen die u meeneemt, wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen. Woont u in een huurwoning en heeft u aanpassingen of verbeteringen aan de woning aangebracht? Dan hebben we het over een huurdersbelang. Wilt u meer informatie over de inboedelverzekering? Klik dan op de onderstaande button.

Woonhuis- of opstalverzekering

Wanneer u woningbezitter bent, is het een prettig gevoel als uw woning is verzekerd tegen brand, storm of waterschade. Bij een opstalverzekering horen alle onderdelen die aard en nagelvast aan de woning zijn verbonden. Wilt u meer informatie over de opstalverzekering? Klik dan op de onderstaande button.

Waarde berekenen

Bereken de waarde die u moet verzekeren met de Inboedelwaardemeter en de Herbouwwaardemeter.

Gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere risico’s en/of mensen die moeite hebben om zich ergens anders te verzekeren.