Wanneer u duizenden kilometers per jaar taxi rijdt, is het belangrijk dat uw voertuig goed verzekerd is. In Nederland is het verplicht het motorvoertuig WA te verzekeren. Rijdt u taxi en vervoert u personen? Dan heeft u naast een taxiverzekering ook een OI (Ongevallen Inzittenden) en een SVI (Schade Verzekering Inzittenden) nodig.

Taxiverzekering Taxiverzekering voor iedereen

Taxiverzekering nodig voor uw auto?

U staat op het begin een eigen onderneming te beginnen of bent al (jaren) actief als taxichauffeur? In beide situaties kunnen wij u in de meeste gevallen voorzien van de benodigde verzekeringen voor uw taxi. Voor uw voertuig (taxiverzekering), voor u als zelfstandige (AOV) of voor de inzittenden van uw taxi (SVI en OI)

Wilt u graag uw taxi uitgebreid verzekeren?

Het is mogelijk om een Allrisk(volledig casco) offerte aan te vragen, wanneer u voertuig niet ouder is dan 10 jaar. Wilt u graag uw voertuig WA+(beperkt casco) verzekeren, dan dient uw voertuig minimaal 3 jaar en maximaal 10 jaar oud te wezen.

Hoe kunt u een taxiverzekering offerte aanvragen?

Het is mogelijk om binnen een paar minuten een offerte via mail te ontvangen. Registreer uw persoonsgegevens of bedrijfsgegevens, vraag dan via offerte motorrijtuigen > Taxi, uw offerte voor uw voertuig aan.  U kunt ook altijd telefonisch contact opnemen met onze klantenservice op 0548-533588

Kortingstabel schadevrije jaren

1 = 15%

2 = 25%

3 = 30%

4 = 40%

5 = 50%

6 = 55%

7 = 60%

8 = 65%

9 = 70%

10 = 75%

Bij 0 schadevrije jaren is er geen recht op korting. Het maximale percentage is 75%.

Betrokken geweest bij schade?

”Een ongeluk zit in een klein hoekje” luidt het spreekwoordelijk gezegde. Gelukkig kunnen wij u bijstaan bij uw schade. Wij adviseren u voor juridische hulp wel een verhaalrechtsbijstand verzekering aan te vragen bij uw taxiverzekering. Heeft u schade, meldt deze dan telefonisch bij onze schade afdeling of online via onze website.