Autoverzekering

U heeft een prachtige auto. Die wilt u natuurlijk goed verzekeren. Maar er is een probleem. Uw autoverzekering is in het verleden opgezegd of geweigerd. U heeft namelijk nogal wat pech gehad en bent met justitie in aanraking geweest. Of u verbleef in het buitenland en bent vergeten de verzekeringspremie (op tijd) te betalen. De meeste verzekeraars accepteren de autoverzekering door uw (verzekerings-)verleden dan niet. Het kan ook voorkomen dat u een rijontzegging heeft gehad of dat uw verzekeraar uw motorrijtuig een te groot risico vindt.

Offerte autoverzekering bij Rialto

U kunt bij Rialto altijd een offerte aanvragen voor een autoverzekering. Het maakt niet uit wat de reden is dat u nu geen autoverzekering heeft. Er is een uitzondering: wanbetaling. Lees hier verderop meer over. Vraag nu direct een offerte aan en klik op ‘Offerte Rialto’. U vindt de button rechts in het scherm.

De meest voorkomende redenen waarom uw verzekering is opgezegd, zijn:

  • rijontzegging
  • strafblad
  • fraude
  • te veel schades

Offerte autoverzekering na wanbetaling

Is uw autoverzekering in de afgelopen 8 jaar opgezegd of geweigerd in verband met wanbetaling? En wilt u een offerte voor een autoverzekering aanvragen? Klik dan op ‘Offerte Wanbetaling’. Andere registraties (rijontzegging, strafblad, fraude, te veel schades e.d.) worden niet geaccepteerd.

Maatwerkofferte autoverzekering

In sommige gevallen is het mogelijk om een maatwerkofferte autoverzekering te krijgen. Denk hierbij aan een rijontzegging, die niets met alcohol te maken heeft gehad en niet lang heeft geduurd. Of aan een kleine schade die u heeft veroorzaakt en waardoor u negatieve vrije schadevrije jaren heeft. Dit mogen er niet meer zijn dan -4. Wilt u een maatwerkofferte aanvragen? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice.