Zakelijke verzekering

Stel u bent zelfstandig ondernemer in de zorg en helpt hulpbehoevende mensen. Tijdens uw werkzaamheden laat u per ongeluk koffie vallen over uw cliënt. Wat nu?
Zoiets kan overal gebeuren. Belangrijk is de vraag: wat zijn de gevolgen, wat is de schade en voor wiens rekening komt die? Vaak eisen opdrachtgevers of klanten in de overeenkomst, dat u een AVB (Aansprakelijkheids Verzekering Bedrijven) hebt afgesloten. Naast aansprakelijkheid zijn ook brandrisico’s (Brand/Diefstal/Inbraak/Storm-Schade) verzekerbaar.

Ook uw motorrijtuig kunt u zakelijk verzekeren. U leest hieronder meer over. Eerst vertellen we u iets over de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven.

Aansprakelijkheid voor bedrijven

De aansprakelijkheidsverzekering van de Vereende (Rialto) is zó ontwikkeld dat deze voor de meeste bedrijven en beroepen geschikt is. Onze maatwerkpolissen zorgen dat u met passie uw bedrijf kunt uitoefenen. Zonder dat u zich druk hoeft te maken of u bij een eventuele aansprakelijkstelling wel goed verzekerd bent.

De aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven van de Vereende(Rialto) dekt schade die u of uw medewerkers toebrengen aan anderen. U bent verzekerd voor zowel schade aan zaken als schade aan personen. De verzekering biedt namelijk dekking tegen schade tot € 1.250.000,00 per aanspraak, en twee keer dit bedrag in een verzekeringsjaar.

Download hier het aanvraagformulier voor de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven. Graag ontvangen wij deze ingevuld en ondertekend retour op contact@lastpoint.nl.

Motorrijtuigverzekering voor bedrijven 

Als u in het bezit bent van een motorrijtuig dat u (zakelijk) gebruikt, moet u dit voertuig verzekeren. De meeste maatschappijen doen dat liever niet. De Vereende(Rialto) verzekert daarom ook:

  • taxibedrijven;
  • maaltijd- of koeriersdiensten;
  • verhuur- en leasebedrijven;
  • quads en trikes met/zonder een kenteken;
  • touringcars;
  • vrachtauto’s;
  • groene kentekens of handelaarsplaten.