Schuldhulpverlening en verzekeren

Wanneer u als bewindvoerder, budgetbeheerder of als begeleider iemand helpt met de financiële zaken, bent u vaak genoodzaakt om een aansprakelijkheids- of inboedelverzekering af te sluiten voor uw client. Door (wanbetalings) problemen uit het verleden, hebben deze consumenten vaak moeite om via reguliere weg een verzekering aan te vragen.

Het is echter wel belangrijk dat uw cliënt zich, ondanks de financiële problemen, wel kan verzekeren. Een kleine schade kan namelijk al voor behoorlijk financiële problemen zorgen. Denk bijvoorbeeld hierbij aan een aansprakelijkheid, letsel of inbraakschade.

Vanwege de (wanbetalings)problemen uit het verleden, is het vaak tijdrovend om een offerte of verzekering aan te vragen. Wij willen u hierbij graag helpen en bieden u als enige in Nederland de mogelijkheid om binnen enkele minuten online een offerte aan te vragen bij Rialto Verzekeringen. Indien er geen bijzonderheden* zijn, ontvangt u de offerte per mail op het door u opgegeven mailadres. U kunt dan snel de verzekeringszaken met uw cliënt afwikkelen zodat u zich weer volledig kunt richten op uw doel, namelijk het oplossen van de financiële problemen van uw cliënt.

Vraag hier direct een offerte aan bij Rialto.

*Bijzonderheden:
– Fraude
– Veel schades
– Wanbetaling bij Rialto