Bestelautoverzekering

U wilt graag goed verzekerd de weg op. Als ondernemer om uw beroep uit te gaan oefenen. Of als particulieren om uw spullen te vervoeren. Verzeker uw bestelauto. Kies een verzekering die bij u past.

Wanneer een bestelautoverzekering aanvragen bij Rialto

U kiest voor een bestelautoverzekering van Rialto als u:

  • in korte tijd veel schades heeft veroorzaakt;
  • een rijontzegging heeft gehad, wat de reden ook is;
  • fraude heeft gepleegd;
  • een strafrechtelijk verleden heeft.

Is uw verzekering in de afgelopen 8 jaar opgezegd of geweigerd omdat u uw premie niet (op tijd) heeft betaald? En wilt u een offerte voor een bestelautoverzekering aanvragen? Klik dan op ‘Offerte Wanbetaling’. U vindt de button rechts in het scherm.

Zakelijke bestelautoverzekering

Gebruikt u uw bestelauto zakelijk? Vermeld dit dan duidelijk bij de aanvraag. Houd ook de volgende gegevens bij de hand: hoeveel kilometer er met de bus gereden wordt en welke goederen u vervoert. Kiest u voor een (beperkt) CASCO dekking? Dan moet u uw auto ex. BTW verzekeren.

Particulier bestelautoverzekering

Gebruikt u uw bestelauto particulier? Vermeld dit dan duidelijk bij de aanvraag. Geef ook aan hoeveel kilometers u met uw bestelauto denkt te gaan rijden.

Let op: taxi’s en bezorgdiensten

Gebruikt u uw zakelijke bestelauto als taxi of voor het uitvoeren van bezorgdiensten (zoals bezorg-, koeriers- of pakketdiensten)? Vraag dan hier uw verzekering aan.