Kampeerautoverzekering

In Nederland is de WA-verzekering voor uw kampeerauto verplicht. Want daarmee heeft u als weggebruiker de garantie van een schadevergoeding als u schade toebrengt aan een ander. Daarnaast kunt u uw eigen kampeerauto en uw inzittenden verzekeren voor schade en/of letsel. En dat is wel zo’n veilig idee. Vraag daarom nu online uw kampeerautoverzekering aan.

Offerte kampeerautoverzekering bij Rialto

U kunt bij Rialto altijd een offerte aanvragen voor een kampeerautoverzekering. Het maakt niet uit wat de reden is dat u nu geen kampeerautoverzekering heeft. Er is een uitzondering: wanbetaling. Lees hier verderop meer over. Vraag nu direct een offerte aan en klik op ‘Offerte Rialto’. U vindt de button rechts in het scherm.

De meest voorkomende redenen waarom uw autoverzekering is opgezegd, zijn:

  • rijontzegging
  • strafblad
  • fraude
  • teveel schades

Offerte kampeerautoverzekering na wanbetaling

Is uw verzekering in de afgelopen 8 jaar opgezegd of geweigerd omdat u uw premie niet (op tijd) heeft betaald? En wilt u een offerte voor een kampeerautoverzekering aanvragen? Klik dan op ‘Offerte Wanbetaling’. U vindt de button rechts in het scherm. Andere registraties (rijontzegging, strafblad, fraude en teveel schades) worden niet geaccepteerd.