Oldtimerverzekering

Niets is zo fijn als in uw oldtimer door het land toeren. Alleen maar heerlijk rijden en genieten van uw auto. Zorgeloos. En zo hoort het ook. Het rijdt nét even prettiger als u met uw klassieker goed verzekerd de weg op gaat. Een oldtimerverzekering is dan ook een must.

Voor auto’s en motoren die door de overheid als oldtimer worden aangemerkt heeft Unigarant de oldtimerverzekering. Rijdt u minder dan 7.500 kilometer per jaar, gebruikt u uw oldtimer alleen privé en betreft het uw tweede voertuig? Dan kunt u de oldtimerverzekering afsluiten voor uw (bestel)auto.

Offerte oldtimerverzekering bij Rialto

U kunt bij Rialto altijd een offerte aanvragen voor een oldtimerverzekering. Het maakt niet uit wat de reden is dat u nu geen oldtimerverzekering heeft. Er is 1 uitzondering: wanbetaling. Lees hier verderop meer over. Vraag nu direct een offerte aan en klik op ‘Offerte Rialto’. U vindt de button rechts in het scherm.

De meest voorkomende redenen waarom uw verzekering is opgezegd, zijn:

  • rijontzegging
  • strafblad
  • fraude
  • teveel schades

Let op: bij Rialto kunt u uw oldtimer alleen als gewone autoverzekering af sluiten.

Offerte oldtimerverzekering na wanbetaling

Is uw verzekering in de afgelopen 8 jaar opgezegd of geweigerd omdat u uw premie niet (op tijd) heeft betaald? En wilt u een offerte voor een oldtimerverzekering aanvragen? Klik dan op ‘Offerte wanbetaling’. U vindt de button rechts in het scherm. Andere registraties (rijontzegging, strafblad, fraude en teveel schades) worden niet geaccepteerd.