Vrachtwagenverzekering

Uw vrachtwagen is waarschijnlijk het meest kostbaarste bezit van het bedrijf waar u werkt, waar u eigenaar van bent of van uzelf als particulier. Daarom is het van groot belang om een vrachtwagenverzekering te hebben met een dekking die het beste bij u past. Er zijn voor uw vrachtwagen(s) verschillende vrachtwagenverzekeringen. De wet verplicht iedereen die in het bezit is van een vrachtwagen, de vrachtwagen minimaal te verzekeren voor WA.

Offerte vrachtwagenverzekering bij Rialto

U kunt bij Rialto altijd een offerte aanvragen voor een vrachtwagenverzekering. Het maakt niet uit wat de reden is dat u nu geen vrachtwagenverzekering heeft. Er is een uitzondering: wanbetaling. Lees hier verderop meer over. Vraag nu direct een offerte aan en klik op ‘Offerte Rialto’. U vindt de button rechts in het scherm.

De meest voorkomende redenen waarom uw verzekering is opgezegd, zijn:

  • rijontzegging
  • strafblad
  • fraude
  • teveel schades

Offerte vrachtwagenverzekering na wanbetaling

Is uw verzekering in de afgelopen 8 jaar opgezegd of geweigerd omdat u uw premie niet (op tijd) heeft betaald? En wilt u een offerte voor een vrachtwagenverzekering aanvragen? Klik dan op ‘Offerte Wanbetaling’. U vindt de button rechts in het scherm. Andere registraties (rijontzegging, strafblad, fraude en teveel schades) worden niet geaccepteerd.