Wordt uw taxiverzekering ook opgezegd?

Per 1 januari 2018 worden er duizenden taxiverzekering-en in Nederland opgezegd. Veel verzekeraars nemen maatregelen vanwege slechte rendementen op hun taxiverzekeringsportefeuille. Dit betekent dat tarieven worden aangepast en dat bepaalde (zwaardere) risico’s worden opgezegd.

Amlin, Avero, Nationale Nederlanden en ASR zijn zomaar een aantal maatschappijen die de acceptatie richtlijn voor taxiverzekering gewijzigd hebben. Taxiverzekeringen worden opgezegd, maar ook nieuwe aanvragen geweigerd. In veel voorkomende gevallen wordt er gekeken naar schadevrije jaren, jeugdige bestuurders en schades.

Veel taxiondernemingen komen hierdoor in het nauw, zij zien hun bedrijfscontinuïteit hierdoor in gevaar komen. Onverzekerd rond rijden is namelijk geen optie!

Taxiverzekering

 

Wat is de oplossing dan voor een taxiverzekering?

Al jaren is de maatschappij de Vereende(Rialto) al actief op de markt voor bijzondere risico’s, wanneer andere maatschappijen het niet willen verzekeren. De Vereende is o.a. gespecialiseerd in koeriersverzekeringen en taxiverzekeringen. Speciaal voor taxiverzekeringen worden er maatwerk offertes afgegeven. Bijna altijd is er een offerte mogelijk, ook voor jongere bestuurders, taxi’s in grote steden of zelfs met een schadeverleden.

Waar kan een offerte van de Vereende worden aangevraagd?

Het is mogelijk om binnen 5 minuten een offerte aan te vragen en, indien mogelijk, ook direct via de mail te laten versturen! Wilt u meer lezen over de taxiverzekering van de Vereende?

Direct een offerte aanvragen? Klik hier!

Geplaatst op 06 december 2017 in Nieuws