Vertraging in ontwikkeling van nieuw systeem schadevrije jaren

We willen jullie graag op de hoogte brengen van een belangrijke ontwikkeling met betrekking tot het nieuwe schadevrije jaren-systeem. Zoals eerder aangekondigd, was de oorspronkelijke ingangsdatum voor het nieuwe systeem gepland op 1 juli 2024. Dit systeem maakt het iedereen makkelijker bij het aanvragen van een autoverzekering. Echter, moeten we helaas mededelen dat de implementatie van het nieuwe systeem is uitgesteld tot minimaal 1 januari 2025.

Het ontwikkelen van heeft meer tijd in beslag genomen dan aanvankelijk verwacht. Ook is het een uitdaging gebleken om ervoor te zorgen dat alle betrokken partijen zich volledig kunnen aanpassen aan de vereisten en functionaliteiten van het nieuwe systeem, dat ontworpen is met als doel transparanter en nauwkeuriger te zijn dan het vorige systeem.

Dit zou een verbetering zijn voor iedereen die een autoverzekering wil afsluiten, maar ook voor verzekeraars en andere partijen. Het uitstellen van de invoering van het nieuwe systeem is een stap die is genomen om ervoor te zorgen dat deze belofte kan worden nagekomen.

We zullen jullie blijven informeren over belangrijke ontwikkelingen en eventuele verdere updates met betrekking tot het nieuwe schadevrije jaren-systeem.

Geplaatst op 30 april 2024 in Blogs